10 nye smittede i Trondheim

Mandag 10. mai er det meldt om 10 smittede i Trondheim fra søndag 9. mai.

Det er meldt en del situasjoner der publikum har vært eksponert for smittsomme personer.

Kommuneoverlegen ser dette som et varsel om at smitten i vår region nå er på vei opp igjen. Sjansen for at vi får/har fått smitte over i Værnesregionen er dermed stor akkurat nå.

Derfor er det viktig at de generelle HOLD-reglene etterleves av alle, så det bare kan bli eventuelle enkelttilfeller og ikke nye utbrudd.

• Hold deg hjemme hvis du er syk - ta koronatest
  • Hold hendene rene
  • Hold avstand til andre
  • Hold nede antall personer du møter

Vi oppfordrer alle til å laste ned appen smittestopp (helsenorge.no) for bidra til å forhindre at koronaviruset sprer seg i samfunnet.

Trondheim har varslet oss om at det har vært smitte på disse stedene:

• Three Lions 8/5. De som var der mellom 13-15:30 skal i karantene, teste seg så raskt som mulig og kan teste seg ut av karantene på dag 7. De som var der samme dag utenom dette tidspunktet tester seg så raskt som mulig og på dag 7, men da uten karantene. Alle må være obs på symptomer.
  • Moskus bar: Alle gjester i karantene og testes.
  • Moskus bar: 30/4 og 1/5 hele dagen.
  • Daniels pub: 1/5 Disse skal teste seg.
  • Maxspill bingo på Leangen: 30/4 - 2/5 - 4/5. Testes samt karantene.
  • Ramp pub 6/5: Alle skal i karantene og testes.

Har du vært på noen av stedene, bestill koronatest.