Stjørdal kommune - Aktuelt - ALLEMED-dugnad arrangeres på Stjørdal 8. oktober

ALLEMED-dugnad arrangeres på Stjørdal 8. oktober

ALLEMED er laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn
og unge

ALLEMED er ett handlingsverktøy utviklet med ønske om å øke kunnskap om utenforskap som følge av fattigdom blant barn og unge og øke inkluderingen av disse barna.
Målet med ALLEMED er å sikre at alle barn som ønsker det får mulighet til å delta i fritidsaktiviteter, uavhengig av foresattes økonomi.
Fattigdom fører til at barn ekskluderes fra sosiale, kulturelle og idrettslige arenaer, noe som kan føre til en økt opplevelse av å ikke høre til. Dessverre er antall barn og unge som vokser opp i lav-inntektsfamilier økende. Derfor er det viktig at vi sammen tar et grep for å sikre at alle barn får tilfredsstillende oppvekstvilkår og jobber med å gi de muligheten til å delta på lik linje som andre barn.

For mer informasjon og introvideo besøk www.allemed.no

Allemed.PNG

Oppdatert: 03.07.2018 10:50