Stjørdal kommune - Aktuelt - Trofaste medarbeidere ble hedret

Trofaste medarbeidere ble hedret

Under et arrangement i Kimen kulturhus fikk trofaste medarbeidere i Stjørdal kommune velfortjent oppmerksomhet.

​En gang i året deler Stjørdal kommune ut erkjentlighetsgaver til ansatte som har jobbet i henholdsvis 25 og 35 år i Stjørdal kommune. I tillegg får også alle som fratrer sin jobb etter minst 25 år i Stjørdal kommune velfortjent oppmerksomhet.

For første gang ble dette arrangementet gjennomført i Kimen kulturhus, og her er bilder av alle gavemottakere som var til stede.

Alle foto: Bjørn Helge Larsen, Stjørdals-Nytt

IMG_8759 - 35 års tjeneste.JPG
35 års tjeneste: Foran fra venstre: Kari M. Berg Baustad, ordfører Ivar Vigdenes, Kari Granås, Anne Husbyn og Ruth Bodil Tverås. Bak fra venstre: Kristin Vollan, Kari Schønberg og Jon-Morten Husbyn.

IMG_8738 - 25 års tjeneste.JPG
25 års tjeneste: Foran fra venstre: Toril Garberg, Inger Synnøve Hegge, Ann Judith Bjørgum og Randi Irene Hofstad. I midten fra venstre: Inger Marit Granås, Ann Kristin Hoås, ordfører Ivar Vigdenes og Bente Jørgensen. Bak fra venstre: Jorun Øfsti, Mai Liss Skrede og Erling Engan.

IMG_8747 - 25 års tjeneste.JPG
25 års tjeneste: Foran fra venstre: Solveig Rønning Ramberg, Astrid Karlsen Bjerkli, ordfører Ivar Vigdenes, Sigurd Larsen og Brita Lomholt. I midten fra venstre: Britt Mosti Moksnes, Unn Tove Myhr, Brit Aashild Skjervold og Karin Margrethe Steinvik. Bak fra venstre: Kari Tangstad, Tore Dahl og Heidi Beitland.

IMG_8751 - 25 års tjeneste.JPG
25 års tjeneste: Foran fra venstre: Reidun Wold, ordfører Ivar Vigdenes og Ole Ivar Teigen. I midten fra venstre: Berit Slaaen Øyan og Eva Aasvang. Bak fra venstre: Ola Harald Stokke, Leif Roar Skogmo og Hallgeir Jonny Rønning.

IMG_8764 - fratreden etter minst 25 år.JPG
Fratreden etter minst 25 års tjeneste: Foran fra venstre: Marie Kjelbergnes, ordfører Ivar Vigdenes, Anne Britt Bratt og Mary Bjerkås. I midten fra venstre: Brit Tronstad, Terje Rønning og Gunn Kristiansen. Bak fra venstre: Turid Olaug Blindheim, Elin Kjelrun Mathisen og Odd Moksnes.

IMG_8769 - fratreden etter minst 25 år.JPG
Fratreden etter minst 25 års tjeneste: Foran fra venstre: Randi Håve Auran, ordfører Ivar Vigdenes, Emmy Aarre og Steinar Solvoll. I midten fra venstre: Reidun Pettersen, Gunda Husbyn Tronsmo og Randi Synnøve Johansen. Bak fra venstre: Oddveig Moe, Randi Trønsdal Lien og Anne Stensholm.

Oppdatert: 23.01.2017 13:26