Stjørdal kommune - Aktuelt - Heder til ansatte

Heder til ansatte

Det var en høytidelig stemning i Kimen da trofaste medarbeidere ble hedret for lang og tro tjeneste.

​Stjørdal kommune deler en gang i året ut erkjentlighetsgaver til ansatte som har jobbet 25 år i Stjørdal kommune.

I tillegg får også de som fratrer sin jobb etter minst 25 år i Stjørdal kommune en velfortjent oppmerksomhet.

Alle foto: Bjørn Helge Larsen, Stjørdals- Nytt

25 års tjeneste 1.jpg
25 års tjeneste

Foran f.v. Tove Mette Olsen, ordfører Ivar Vigdenes, Irena Grønbech og Eva Buan. Bak f.v. Marianne Hovden, Lene Sivertsvik, Ragnhild Prestmo, Marit Lile Stavnås og John Elveland. Bakerst: Olaus Dalsplass.

25 års tjeneste 2.jpg
25 års tjeneste

Foran f.v. Kirsten Aspaas, Brit Eva Lade, Torun Venseth
Larsen, ordfører Ivar Vigdenes, Anne Elisabeth Valstad Fånes, Sølvi Nymo, Mette Østmoe Lægran og Anne Lise Tiller Sætnan.

Slutter etter lang tjeneste på minst 25 år 1.jpg
Slutter etter lang tjeneste på minst 25 år

Foran f.v. Anne Karin Trøite, ordfører Ivar Vigdenes og May-Lise Skrede. I midten f.v. Jon Morten Husbyn, Sølvi Thyholt og Randi Sagen. Bak f.v. Frank Allan Rise, Inger Karin Okkenhaug og Geir Moa.

Slutter etter lang tjeneste på minst 25 år 2.jpg
Slutter etter lang tjeneste på minst 25 år

Foran f.v. Kirsti Trøan Berdahl, ordfører Ivar Vigdenes og Aud Lina Auran. I midten f.v. Elisabeth Overvik, Anne Marit Svedahl, Randi Græsli og Britta Lomholt. Bak f.v. Sylvi Gresseth Åmillom, Bente Aune Larem og Bjørgunn Drogseth.

slutter etter lang tjeneste på minst 25 år 3.jpg
Slutter etter lang tjeneste på minst 25 år

Foran f.v. Jorunn Helene Øfsti, ordfører Ivar Vigdenes og Bodil S. Vanebo. I midten f.v. Gisle Amundal, Randi Knotten, Trude Sliper Rokstad og Anne Marie Reberg Nessimo og Kirsten Aspaas Olsen. Bak f.v. Eilif Atle Larsen, Helen Barbala og Klas Kolden.

Oppdatert: 24.01.2019 09:19