Stjørdal kommune - Aktuelt - Industrivegen blir enveiskjørt

Industrivegen blir enveiskjørt

Industrivegen på Sutterøy blir enveiskjørt fra fredag 1. april. All kjøring ut fra Sutterøy skal skje nordover forbi Kvislabakken mot neste påkjøringsrampe på E6 ved Kvithammar.

Industrivegen blir enveiskjørt fra fredag 1. april.  Årsaken er at det skal graves nye avløpsrør i forbindelse med utbyggingen av nye avløpsrenseanlegget i Halsøen.
Gjerder, sikring og skilting blir satt opp i løpet av uka og gravearbeidene starter mandag 4. april.
Utkjøring fra Sutterøy skal skje nordover mot neste påkjøringsrampe på E6. Enveiskjøring av Industriveien sikrer trafikkflyt i området. Dermed kan entreprenør grave opp lenger strekk i gangen og arbeidet går raskere. I byggeperioden blir det noe natt- og kveldsarbeid for å bli fortest mulig ferdig. Hvor lang tid gravearbeidene tar er ikke klart, men vegen blir enveiskjørt store deler av sommeren.

Økt trafikk på Kvislabakken
På grunn av enveiskjøring i Industrivegen skal trafikken bruke gamle E6 traseen forbi Kvislabakken for å kjøre ut av området. Dermed blir det  økt trafikk forbi Kvislabakken. De første dagene av omleggingen sjekkes trafikken for å se at det nye kjøremønsteret setter seg. Det er ikke ønskelig at tungtrafikk kjører gjennom boområdene på Kvislabakken. De som bruker Gjenbrukstorget oppfordres også til å bruke traseen nordover mot påkjøringsrampen på E6.

Industrivegen blir enveiskjørt fra 1. april
Bildetekst: Industrivegen blir enveiskjørt fra fredag 1. april.

Oppdatert: 30.03.2016 12:50