Stjørdal kommune - Aktuelt - Papirfaktura - på vei ut

Papirfaktura - på vei ut

Vi søker stadig å ta steg mot et samfunn med mindre papir, med hensyn til miljø og økonomiske fordeler.

Fakturaavdelingen i Værnesregionen er nå i gang med å sende fakturaer via Svar Ut i stedet for papirfaktura.

Svar Ut sender faktura til din selvvalgte digitale postkasse. Har du ikke valgt digital postkasse, vil faktura først bli forsøkt sendt til din innboks i Altinn. Dersom du ikke åpner fakturaen i Altinn innen to dager, vil faktura bli skrevet ut og sendt i posten.

Det vil si at de som ikke bruker Altinn.no, ikke har digital postkasse, ikke har pc osv – vil få faktura i posten som vanlig.

Du vil også få papirfaktura dersom du har reservert deg mot digital post.

Fakturaer via Svar Ut vil ikke påvirke de som har e-faktura, avtalegiro eller faktura på e-post. Dette gjelder kun for de som mottar papirfaktura.

svarut.jpg

Oppdatert: 29.01.2019 11:00