Stjørdal kommune - Aktuelt - Til alle veteraner i Stjørdal kommune

Til alle veteraner i Stjørdal kommune

Invitasjon til markering av Frigjøringsdagen og Veterandagen 8. mai 2018

Bilde Veterandag.jpg

Trøndelag fylkeskommune vil også i år invitere til veteranmarkering i Nidarosdomen i samarbeid med Trondheim kommune. Veteraner fra alle øvrige kommuner i fylket inviteres også til denne markeringen. Varaordfører Ole H. Sandvik vil på vegne av Stjørdal kommune delta.

Tid og sted:
Markeringen skjer i Nidarosdomen tirsdag 8. mai kl. 16.00, med påfølgende mottakelse Erkebispegården. I Erkebispegården vil det bli utdeling av nåler med kommunevåpen og fylkesvåpen til veteranene som er tilstede og ikke har mottatt dette tidligere. Etter utdelingen blir det en enkel bespisning og anledning til å mingle. Arrangementet avsluttes ca kl 18.30.

Ordførere og fylkesutvalgets medlemmer vil være med å gi arrangementet det høytidelige preget det fortjener. Som tidligere år legges det opp til at ordførere og fylkesutvalgsmedlemmer går i prosesjon inn i kirken, sammen med formannskapet i Trondheim og representanter for kirken og forsvaret.

Informasjon/invitasjon til å delta
Informasjon om arrangementet legges ut på fylkeskommunens og kommunenes hjemmesider, og publiseres gjennom forsvarets og veteranorganisasjonenes kanaler. Stjørdal kommune vil sette opp buss fra Stjørdal rådhus Tirsdag 8. mai kl 1500. Retur vil skje umiddelbart etter arrangementets slutt, tentativt kl 1845. Link til påmelding og mer informasjon finner man her:

Her ligger det påmeldingsskjema som MÅ fylles ut av de som ønsker å delta, da registrering er grunnlaget for utstedelse av adgangskort.

Velkommen til en høytidelig og verdig markering av Frigjørings- og Veterandagen 8. mai 2018.

Oppdatert: 13.04.2018 12:45