Chatbot - ny tjeneste på hjemmesiden

Vi har fått en ny kollega i Stjørdal kommune.

Og vi trenger din hjelp til å trene den opp, sånn at den kan hjelpe alle innbyggerne i kommunen best mulig. Ønsk velkommen til den nye chatboten (Stjørdals-boten) som du finner her på hjemmesiden, nederst i høyre hjørne. Vi trenger også forslag på gode navn til chatboten vår.

Hva er en chatbot?

En chatbot er for å si det enkelt en fancy og tilpasset søkemotor som blir bedre og mer treffsikker jo mer den brukes. Så jo flere som bruker den, jo bedre vil den kunne hjelpe deg. Husk at Stjørdals-boten er ny i stillingen og lærer fortsatt. Så skulle det være at den ikke kan hjelpe deg med spørsmålet ditt, vær tålmodig og gi den tilbakemelding.

Det at vi har en chatbot erstatter ikke noen av de tjenestene vi alt gjør på telefon, e-post og i andre kanaler. Chatboten vil gi resten av de flinke kollegaene på Servicetorget mer tid til å hjelpe og gi service. Stjørdals-boten er tilgjengelig hele døgnet og svarer på spørsmål utenfor arbeidstid.

Har du et godt forslag til navn på chatboten vår, så fortell Stjørdals-boten at du har et navneforslag.