Nytt bookingsystem og nye møbler til torget

Nytt bookingsystem og nye møbler til torget

Nå trenger du ikke lengre å ringe Servicetorget for å booke plass på torget. 

Fra og med i dag gjøres det enkelt via bookingsystemet BookUp som ligger på kommunens hjemmeside – det samme systemet som brukes ved leie av idrettsanlegg. Paviljongen er nyoppusset, og vi har fått beskjed fra leverandøren at de nye møblene til torget kommer i løpet av oktober. Det gjør det enklere for alle som ønsker å skape aktivitet og trivsel på byens torg. 

I bookingsystemet trenger du å registrere en bruker, og så kan du leie torgplass digitalt. Lag og foreninger kan benytte torget gratis, fri leie vil fremgå som mulig vilkår når bookingen gjennomføres. Du kan lese mer om torget og gågaten på kommunens hjemmeside. Nå jobbes det med å få utleie av gågata digitalt også. 

Mange har etterlyst mer liv og røre på torget, og nå ligger alt til rette for at alle med initiativ og gode ideer til hvordan vi kan skape trivsel i sentrum. 

På Bookup (bookup.no) finner du mer informasjon om hvordan du kan leie plass på torget.

Et fullstappet torg mens det er mørkt ute, paveljongen er lyst opp og på scenen er det nisser fra Opera Trøndelag som synger. - Klikk for stort bilde
Torget i Stjørdal fylt opp med folk som står og noen som sitter på benker. De følger alle med på det som skjer på scenen. - Klikk for stort bilde