Overrekkelse av Miljøfyrtårndiplom!

De siste ukene har utvalg plan og miljø i Stjørdal kommune reist rundt til bedrifter og virksomheter for å overrekke Miljøfyrtårndiplom!

Miljøfyrtårn

Vi er glade for at stadig flere virksomheter både private og offentlige bidrar til grønn omstilling og FNs bærekraftsmål, ved å sertifisere seg som Miljøfyrtårn. Det at en virksomhet får Miljøfyrtårndiplom betyr ikke at de er ferdige med arbeidet. Det er en anerkjennelse av den gode jobben de har gjort og et løfte om å fortsette den.

Stjørdal er en Miljøfyrtårnkommune! Vi er glade for at stadig flere virksomheter både private og offentlige bidrar til grønn omstilling og FNs bærekraftsmål, ved å sertifisere seg som Miljøfyrtårn. Det planlegges flere besøk de nærmeste ukene. Takk for bidraget til en grønnere og mer bærekraftig kommune!

Siden 2019 har følgende virksomheter blitt førstegangs sertifisert i Stjørdal:

• Austkil gjestegård og konferansesenter
  • Trondheim Kino AS, avd. Kimen
  • Erling Arnfinn Kvål AS
  • Leif Hastaklev AS
  • Travel Retail Trondheim TRD
  • Hjelpemiddeleksperten AS
  • Prøven Motortrade AS
  • Hastaklev Verksted Stjørdal AS
  • Ole Vig videregående skole
  • Stjørdal tannklinikk
  • BDO AS, avd. Stjørdal
  • Hell RX AS
  • Intakt bilskade Stjørdal AS
  • Jernia Hell

Du kan trykke på bildene for å se de i større størrelse.