Stjørdal kommune - Aktuelt - Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken

Hvordan være en god arrangør var tema da omkring tretti elever(kulturverter)og lærere (kulturkontakter) fra mellomtrinnet ved barneskolene i Stjørdal fikk kurs i arrangementkunnskap.

Den kulturelle skolesekken i Stjørdal var initiativtaker til kurset som ble holdt på Ungdommens Hus onsdag 19. og torsdag 20. januar 2011.

Jomar Ertsgaard underviste på en artig og lærerik måte om organisering, markedsføring, artistpleie og ikke minst om bruk av utstyr til lyd, lys og scene.
For at et arrangement skal bli vellykket må i både artister og publikum få en positiv opplevelse.

Det blir mange ting å tenke på for elever som er kulturverter når artistene kommer på besøk til deres skole.

En informativ og artig film om det å ta imot besøk, i tillegg til gruppejobbing med konkrete oppgaver for hver skole, gjorde elever og lærere godt forberedt til å være en god arrangør.

Godt å slippe skolen, artig å spille fotballspill og biljard, artig- og lærerikt kurs var stikkord når noen av elevene oppsummerte kursdagen.
Oppdatert: 03.02.2011 15:23