Strandryddeuka

Strandryddeuka

Hold Norge Rent inviterer til nasjonal ryddedugnad 11. - 19. september. 

Strandryddeuka er en nasjonal ryddedugnad som i år går fra 11. – 19. september. Målet er å engasjere frivillige til å bli med og rydde naturen for søppel. Det startet med en den store Strandryddedagen i 2011, men interessen ble så stor at ryddedagen har utviklet seg til å bli et ukelangt arrangement hver høst.

Strandryddeuka har for mange blitt en tradisjon, og engasjerer et stort antall mennesker. Ta med deg hansker og søppelsekk, og plukk du også!

Alle kan være en del av Strandryddeuka

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Selv små aksjoner bidrar til opprydning. Under Strandryddeuka bidrar barnefamilier, vennegjenger, bondelag og fiskerinæringen, friluftsråd, surfere, og mange, mange flere til en ren og vakker natur. Man trenger kun hansker, sekk eller pose og en plan for avfallshåndtering før man går ut og plukker søppel.

Vi oppfordrer til rydding langs elver, innsjøer, strender, holmer, øyer, stier og i byrommet hele uka. Du velger selv hvilke dager du ønsker å rydde, og vi håper temadagene kan være til inspirasjon.

 

Les mer om strandryddeuka og deltagelse.