Veteranmarkering 8. mai 2022

Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune ønsker sammen med fylkets øvrige kommuner, Luftkrigsskolen og Luftforsvarets Musikkorps å hedre veteraner som har tjenestegjort i utlandet.

Vi har derfor gleden av å invitere veteraner fra Trøndelag til en markering i Nidarosdomen

Søndag 8.mai kl. 16.00.
Dørene åpnes kl.15.40.

Etter seremonien i Nidarosdomen inviteres deltakerne til Erkebispegården for utdeling av kommune- og fylkesnål, og en enkel servering.

Hele det historiske anlegget er åpent under arrangementet, og det går an å besøke både Museet og Rustkammeret.

Antrekk: sivilt, eventuelt med hodeplagg, skjerf og/eller avdelingsmerke fra internasjonal operasjon.

Her kan du lese hele programmet for markeringen. (PDF, 180 kB)

Markering i Nidarosdomen, to personer bærer flag, rundt er det mange veteraner og andre deltagere - Klikk for stort bildeVeterandag fra tidligere år. Trondheim kommune