Vi søker barn og ungdom med nedsatt funksjonsevne til prosjekt

Ida Jenssen og Torhild Skjelstad jobber med et spennende prosjekt innen velferdsteknologi, rettet mot å gi barn og ungdom med nedsatt funksjonsevne i alderen 0-24 et bedre liv.

Målet med prosjektet er å identifisere, prøve ut og implementere ulike velferdsteknologiske løsninger, som gjør at barn og unge med nedsatt funksjonsevne kan delta i og mestre fritidsaktiviteter.

Prosjektet har blitt utsatt til høsten på grunn av pandemien, men vi håper nå å endelig komme i gang etter sommerferien. De som ønsker å delta får god informasjon om prosjektet og vil få god oppfølging av prosjektgruppa. Se gjerne videoen lengre ned, den forteller mer i dybden om prosjektet.

Ida og Thorhild planlegger en kick-off dag på Quality hotel 1. September. Så her er det bare å slenge seg rundt og kontakt Ida Jenssen på idajen@stjordal.kommune.no eller tlf: 74 833 500, hvis du eller noen du kjenner vil være med på prosjeket.