Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Hopp til hovedinnhold

Bademuligheter

I Stjørdal finnes det flere ulike bademuligheter, under følger en beskrivelse av noen av dem.

Storvika.PNG

Mer utfyllende informasjon finnes på denne siden.

Storvika badested

Storvika like utenfor sentrum er Stjørdals mest populære badestrand. Storvika er vendt ut mot Trondheimsfjorden og har sol til langt utpå kvelden. Sandstrand med lang grunne og dermed også trygt for barns aktivitet. Kjør mot havna. Ta av til høyre rett før småbåthavna. Følg skilting. 

Like ved er også Molovika med sandstrand og flotte svaberg for soling. For å komme hit kjører du forbi småbåthavna mot Stjørdal Havn. P-plass, sykkelstativ og toalett. Det er offentlig toalett også ved småbåthavna.
 
Hellstranda
Hellstranda er en populær badeplass og er vendt ut mot Trondheimfjorden ved utløpet av Stjørdalselva. Sandstrand og lang grunne. Gresslette for soling. Stranda har stedvis noe vegetasjon som gir god skjerming mot vind. Benker og bord.
 
Området er også et godt benyttet turområde. Det er tursti langs E6 fra stranda og sørover mot Billedholmen. Ca. 500 meter. Herfra er det fint å fiske. Vær forsiktig da det er noe ulendt på holmen.
 
Hessjøen
Hessjøen er nok den meste populære utfluktsplassen for de som bor i den sentrumsnære delen av Stjørdal. Fra P-plassen er det flott sti inn til Hessjøen. Lengde 2,4 km og fint terreng. Stien er bred og tilrettelagt for sykkel, barnevogn og rullestol. Det er flere benker langs stien. Populær badeplass på varme sommerdager.
 
Skarsjøen badested
Skarsjøen ligger i Vassbygda, ikke langt fra Stjørdal sentrum. Utpå sommeren kan vannet i den populære Skarsjøen være meget behagelig. Her er ferskvann og steinbunn, og en liten steinstrand.
 
Fra E6 ca. 1,5 km nord for Stjørdal er det skiltet mot Okkelberg. Følg denne fylkesveien nordover paralellt med E6. Kjør forbi mølla, opp bakkene og til høyre i neste kryss, fortsatt mot Okkelberg (Fv 6806 tidligere fv. 36). Herfra er det ca. 5,5 km til parkering ved Litjtrøa.
 
Svømmehallen
Svømmehallen i Stjørdal har eget barnebasseng med leker og flyteputer, stort basseng med baner og startblokker, stupebrett (1 meter og 3 meter), avsatser (3 meter og 5 meter) og vannsklie. Parkering øst for Ole Vig vgs. Innkjørsel fra Ringvegen og ned Gymnasgata. Åpningstider følger skoleåret.
 
Oppdatert: 06.07.2018 10:43

Nei
 
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal | Telefon: 74833500 | eDialog | E-post: postmottak@stjordal.kommune.no | Org.nr: 939958851 | Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Man-fre 08:00-15:00 | Nettstedskart
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post: postmottak@stjordal.kommune.no Org.nr: 939958851. Følg oss på Facebook Facebook