Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Stjørdal kommune - Bolig og eiendom - Bygging - Tilkobling vann og avløp
Hopp til hovedinnhold

Tilkobling vann og avløp

 Skal du bygge? Ønsker du å knytte deg til offentlig vann- og avløpsnett? Da finner du informasjon her.

Arbeid med tilkobling, frakobling og omlegging av offentlig vann- og avløpsledning skal utføres av en rørlegger. Rørleggeren sørger for at jobben blir utført i henhold til lover, forskrifter og normer, slik at du som kunde kan være trygg på at det ikke blir problemer med vann og avløp i ettertid.

Din rørlegger vil sørge for å sende inn nødvendige søknader og skjemaer.


Søknader og skjemaer

Stjørdal Kommune benytter Powel Water Entreprenørportal som er en enkel løsning for rørleggere og andre entreprenører som håndterer kommunikasjon mellom entreprenøren og kommuner om etablering, endring og reparasjon av VA-anlegg som er tilknyttet eller skal tilknyttes det offentlige vann- og avløpsnettet.
 
Portalen inneholder ulike digitale brukerdialoger for å søke om eller dokumentere denne type arbeid. Med hjelp av løsningen får entreprenøren god oversikt over alle saker og de oppgaver som må utføres i pågående saker.

For å kunne sende elektroniske tilkoblingssøknader til Stjørdal Kommune må du registrere deg. Her må du legge inn informasjon om foretaket og administrator bruker i eget selskap. Du får også et valg om hvilken kommune du vil søke til, og der velger du: Stjørdal kommune.


Registrering

 

Når Stjørdal Kommune har godkjent ditt firma kan du logge inn på portalen med ditt brukernavn og passord.
Oppdatert: 25.11.2018 22:15
Nei
 
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal | Telefon: 74833500 | eDialog | E-post: postmottak@stjordal.kommune.no | Org.nr: 939958851 | Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Man-fre 08:00-15:00 | Nettstedskart
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post: postmottak@stjordal.kommune.no Org.nr: 939958851. Følg oss på Facebook Facebook