Flashback - Stjørdal kulturskole fyller 40 år med jubileumsforestilling

Flashback - Stjørdal kulturskole fyller 40 år med jubileumsforestilling

Bli med på Flashback – kulturskolens tidsmaskin som tar deg med på en forrykende tidsreise i musikk, dans og teaterets verden fra 1979 til 2019.Klikk for stort bilde 

Kulturskolen i Stjørdal fyller 40 år og det feires med en rekke arrangement gjennom hele året. Fredag 15/11 settes jubileumsforestillingen Flashback opp i Storsalen på Kimen. 

Forestillingen settes opp av 150 elever fra kulturskolens linjer for dans, musikk og teater. «Flashback er den største forestillingen i Storsalen noensinne», sier Mari Ann Pettersen, prosjektleder for jubileumsforestillingen. «Vi har øvd i lang tid og tror det kommer til å bli spektakulært. Vi syns det er viktig at elevene våre får anledning til å stå på en scene, og oppleve profesjonelle rammer med tanke på lyd og lys». 

Flashback tar publikum med på en musikalsk og visuell reise fra 1979 til i dag, og inneholder en rekke videosnutter fra nåværende og tidligere elever i tillegg til mye dans, sang og teater. Elever fra kulturskolen viser vei i tidsreisen med “flashbacks” som får deg til å mimre, le og gråte - kanskje husker du da du danset disco, felte tårer til Løvenes konge eller sang til Cezinandos Perfekt?

Kulturskolens visuelle kunstfag-elever får boltre seg i Galleriet på Kimen, hvor det er satt opp en jubileumsutstilling. 

Billetter kjøper du her