Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Stjørdal kommune - Helse - Psykisk helse - Kommunepsykolog
Hopp til hovedinnhold

Kommunepsykolog

 Psykologtjenesten i Stjørdal kommune tilbyr fra januar 2018 diverse psykoedukative kurs i mestring av vanskelige livssituasjoner, for alle over 18 år i Stjørdal kommune.

Kursene er ment både for mennesker som selv sliter med lette til moderate psykiske lidelser, og for pårørende til mennesker som sliter med lette til moderate psykiske lidelser.
 
Du trenger ikke å informere om hvorvidt du er pårørende eller om du har personlig interesse på andre måter når du melder deg på et kurs. Ingen vil bli bedt om å fortelle om seg selv eller å gi private opplysninger til kursholdere eller andre deltagere i gruppa.
 
Kursene har form som psykoedukasjon, det vil si at de er ment å gi kunnskap om de forskjellige problemstillinger i relasjon til psykisk lidelse; som depresjon, angst og panikk, stressmestring, utmattelse, selvbilde og selvtillit, kronisk smerte, relasjonsmestring og konflikthåndtering. I tillegg vil det bli gitt tips om måter å mestre psykiske problemer på, eller måter å støtte andre som har psykiske problemer på.
 
Deltagelse i kursene er gratis, og krever kun at du melder deg på ved SMS på forkant. Dette for at vi skal kunne forberede oss på hvor mange som kommer, og kunne gi beskjed dersom det oppstår endringer.
 
For fortløpende informasjon om kurs og hvordan man skal melde seg på, følg med på vår facebookside: https://www.facebook.com/PsykiskHelsehjelp/ 
 
 
Oppdatert: 20.11.2017 11:41
 
 
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal | Telefon: 74833500 | eDialog | E-post: postmottak@stjordal.kommune.no | Org.nr: 939958851 | Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Man-fre 08:00-15:00 | Nettstedskart
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post: postmottak@stjordal.kommune.no Org.nr: 939958851. Følg oss på Facebook Facebook