Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Hopp til hovedinnhold

Befolkningsvarsling

 Via vårt system for befolkningsvarsling vil du få beskjed via talemelding eller SMS ved for eksempel planlagt vedlikehold av kommunalt ledningsnett, uventet vannstans og i krisesituasjoner. 

Andre befolkningsvarslinger som kan brukes er Sivilforsvarets tyfoner, biler med høytalere og ulike sosiale medier.
Varsling skjer ved at det blir sendt ut SMS til alle mobiltelefoner og talemelding til de som er registrert kun med fasttelefon.
Hvordan finner vi telefonnummeret ditt?
Adressedatabasen som blir benyttet ved varsling er en sammenstilling av informasjon fra våre systemer for blant annet vann og avløp. Det er viktig at befolkningen kontrollerer sine opplysninger.
Hvordan kontrollerer jeg mine opplysninger?
På adressen www.servicevarsling.no  har du mulighet til å sjekke dine opplysninger og legge til flere telefoner. Det er en stor fordel om flere enn en i husstanden har registrert sin telefon.
Jeg har hemmelig nummer
Adressedatabasen fanger ikke opp personer med hemmelig nummer, hvilket betyr at de ikke mottar varsling med dagens system. Du som har et slikt nummer og ønsker varsling, kan registrere deg i databasen. Denne blir holdt hemmelig for alle andre.
Varsling av bedrifter
Adressedatabasen som blir benyttet under varsling inneholder også adresse og telefonnummer til bedrifter. Da det kan være vanskelig å nå de rette personene og bedriften anbefales det å endre eller legge til nummer og kontaktpersoner som skal varsles.
Merk at varsel til fasttelefoner skjer via automatisert telefonoppringning. Telefonnummer med automatisk svartjeneste eller tastevalg for viderekobling er derfor lite egnet som kontaktnummer for næringsvirksomhet. Dersom din bedrift er registrert med et slikt nummer, bør nummeret endres for å være sikker på at bedriften mottar eventuell varsling.
Varslingssytemet er ment som en sikkerhet for din bedrift, virksomhet eller institusjon. Hvis vi skal kunne nå dere på en rask og effektiv måte er vi avhengige av hjelp fra dere. vi ber derfor om at riktig kontaktperson blir registrert .
Oppdatert: 11.12.2015 09:16
Nei
 
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal | Telefon: 74833500 | eDialog | E-post: postmottak@stjordal.kommune.no | Org.nr: 939958851 | Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Man-fre 08:00-15:00 | Nettstedskart
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post: postmottak@stjordal.kommune.no Org.nr: 939958851. Følg oss på Facebook Facebook