Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Stjørdal kommune - Kultur, idrett og fritid
Hopp til hovedinnhold

Kultur, idrett og fritid

 En oversikt over tjenestene innenfor området kultur, idrett og fritid finner du til venstre i bildet. Noen av disse er det andre aktører enn Stjørdal kommune som har ansvar for. 

    DSC00557.JPG   

Kulturelle opplevelser og deltakelse gjennom frivilligheten skaper begeistring, samhold og identitet som igjen gjør byen til "et godt valg for framtida".

Kulturenheten jobber innenfor et stort og bredt fagområde.

Vi ønsker å legge forholdene til rette for at innbyggerne i kommunen skal kunne få utøve sin kulturaktivitet på best mulig måte.

Stjørdal kulturskole, Ungdommens Hus, UKM, skolekorpsene, Den kulturelle skolesekken, bibliotek, kino, operaskolen og lag og foreninger har alle en viktig rolle for tilbudet til barn og unge og er med å bidra til at Stjørdal er et godt valg for framtida.
 
Mange tror på en framtid på Stjørdal og har derfor valgt å flytte hit. Den store folketallsveksten utfordrer oss på mange måter og gjør det nødvendig å styrke både kultur- og fritidstilbudene for barn og unge.

Voksentettheten er i dag en sentral utfordring innenfor mange tjenester og tilbud. Kultur- og fritidstilbudene for barn og ungdom må fortsatt styrkes som ledd i et offensivt forebyggende arbeid.

Stjørdal kommune har støtteordninger som prioriterer det frivillige barne- og ungdomsarbeidet og denne ordning er nå lagt inn under enhet Barn, ungdom og fritid. ​

Oppdatert: 18.07.2019 10:59
 
 
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal | Telefon: 74833500 | eDialog | E-post: postmottak@stjordal.kommune.no | Org.nr: 939958851 | Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Man-fre 08:00-15:00 | Nettstedskart
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post: postmottak@stjordal.kommune.no Org.nr: 939958851. Følg oss på Facebook Facebook