Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Stjørdal kommune - Næring - Næringsutvikling - Miljøsertifisering
Hopp til hovedinnhold

Miljøsertifisering

 

 

EMAS / Eco-Management and Audit Scheme
En frivillig ordning for miljøregistrering av virksomheter innen EU. Gjennom EØS-avtalen kan også norske bedrifter delta i ordningen. En EMAS-godkjenning betyr at bedriften både overholder og går lenger i sitt miljøarbeid enn det som er lovfestede miljøkrav.

Miljøfyrtårn
Stiftelsen Miljøfyrtårn tilbyr miljøsertifisering som hjelper private og offentlige virksomheter til å drive lønnsomt og miljøvennlig. Målgruppene er private og offentlige virksomheter, særlig små og mellomstore bedrifter. Bedrifter og virksomheter som går gjennom en miljøanalyse og deretter oppfyller definerte bransjekrav, sertifiseres som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat. Ordningen støttes og anbefales av Klima- og Miljødepartementet​. Forskjellige partnere (konsulenter, sertifisører, kommuner, fylkeskommuner, stat og næringslivsorganisasjoner) bidrar under miljøsertifiseringen.
 
Miljømerking
Miljømerking forvalter de to offisielle miljømerkene i Norge - det nordiske svanemerket og den europeiske blomsten. Merkene gir deg mulighet til å velge produkter og tjenester som har gjennomgått en objektiv miljøvurdering.

​​​
Oppdatert: 14.07.2016 10:27
 
 
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal | Telefon: 74833500 | eDialog | E-post: postmottak@stjordal.kommune.no | Org.nr: 939958851 | Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Man-fre 08:00-15:00 | Nettstedskart
Stjørdal Kommune
Postboks 133, Kjøpmannsgt. 9, 7501 Stjørdal. Telefon: 74833500. E-post: postmottak@stjordal.kommune.no Org.nr: 939958851. Følg oss på Facebook Facebook