Utstilling om fremtidens Stjørdal

Studenter fra en rekke land ved arkitektstudiet, NTNU har i samarbeid med lokalt næringsliv og Stjørdal kommune hatt fremtidens Stjørdal som prosjekt.

Nå kan du se resultatet i en egen utstilling på Kimen kulturhus kalt «Future Neighbourhoods of Stjørdal». Utstillingen på Kimen vil være tilgjengelig for publikum i perioden 03. - 19. juni i galleriet i 1. etg. (ved kinokiosken), og det er gratis inngang.

Program for åpningen 03. juni

17:00 – 17:15: Velkommen ved Eli Arnstad,  ordfører i Stjørdal kommune og universitetslektor Institutt for arkitektur og planlegging, Jørgen Hallås Skatland

17:15 – 17:25: Hvorfor samarbeide med NTNU og næringslivet? Ved Tor Jakob Reitan, kommunedirektør i Stjørdal kommune

17:25 – 18:00: Studentene forteller kort om temaene for sine nabolag

18:00 – 19:00: Mingling og samtale med studentene

OBS: Deler av åpningsprogrammet vil foregå på engelsk.

Prosjektet er et samarbeid mellom Stjørdal kulturutvikling, Rema etablering Midt-Norge AS/Forr-Bo, Coop eiendom Midt-Norge, Stjørdal stasjonsutvikling og Vennatrø eiendom.