Pressemelding 27. januar

Pressemelding 27. januar

Stjørdal kommune ønsker deg som er 85 år og eldre velkommen til vaksinasjon.

Stjørdal kommune er godt i gang med vaksinering mot covid-19 infeksjon og vi ber deg som er i aldersgruppen 85+ om å kontakte oss. Er du i denne aldersgruppen kan du få vaksinert deg nå snart, og vi kommer til å sende ut informasjon på SMS løpende nå.  

Vi ber innbyggerne innstendig om å dele denne viktige informasjonen med personer i aldersgruppen 85+ fordi vi trenger hjelp for å være sikker på å nå alle snarest.

Vi forutsetter at pårørende bistår sine med å bestille time og å organisere transport til og fra vaksinasjonslokalet. Vi har ingen stor kapasitet for å hjelpe til med transport, men skulle det være noen som ikke har andre løsninger må dette tas opp med våre servicemedarbeidere på koronatelefonen. Vi skal gjøre så godt vi kan for å hjelpe deg. 

Vaksineringen finner sted i tidligere Hegra barneskole ved Ljosheim. Vaksinasjonsteamet står klar for deg og vi benytter anledningen til å takke alle som bidrar til å få gjennomført dette på en god måte!

De som er 85 år og eldre vil få en sms fra kommunen med følgende tekst:

Dette er en melding fra Vaksinasjonsteamet i Stjørdal kommune. Du mottar denne meldingen for at du er i aldersgruppa 85+ og det er din tur å få tilbud om vaksine mot covid-19 infeksjon. Har du allerede fått vaksinen, se bort fra denne meldingen. Ønsker du vaksine, så ring vaksinetelefonen 477 81 754 å bestill deg time. Telefonen er åpen fra klokken 09.00-11.00 alle hverdager.         

Antall doser og planen videre

Vi har denne uken (uke 4) 192 doser og noen av dem skal brukes som dose nr. 2. Vi mener å være ferdige med de i aldersgruppen 85 og eldre innen utgangen av uke 6, hvis vi får raskt kontakt med de det gjelder. Vi har ingen opplysninger fra sentralt hold nå om hva vi får av vaksinasjonsdoser videre fremover, men vi vet at nye doser kommer tidligst i uke 7.

Vi kan forsikre befolkningen om at vi står 100% klare til å vaksinere i stort tempo etter hvert som vi får flere doser fremover. Vær du trygg! Så til slutt – vi håper du velger å vaksinere deg og vi ønsker deg hjertelig velkommen til tidligere Hegra barneskole.