Pressemelding 19. desember

Klokken 23:15

Pressemelding – tre nye smittede på Stjørdal

Vi får inn svar løpende på de som er testet, og i dag melder kommuneoverlegen at tre nye stjørdalinger har fått påvist covid 19 smitte.

To av de smittede var allerede i karantene som nærkontakt av smittet og har testet negativt tidligere. Disse testet nå positiv på sin andre test. Det betyr at noen flere havner i pliktig karantene, og familiene får forlenget sine begrensninger.

Den tredje som er meldt smittet medfører at nye nærkontakter nå spores opp og må settes i karantene. Det vil pågå aktiv smittesporing til det er kontroll på situasjonen.

De nye funnene betyr at noen nye familier i Stjørdal nå dessverre må isoleres inn i julen.

Unngå trengsel under julehandelen – viruset er blant oss fortsatt

Vi vil minne alle om å være ekstra årvåken nå i julehandelen, husk å holde nødvendig avstand og munnbind anbefales der hvor det er mye folk. Igjen minner vi handelsstanden om fortsatt å sørge for vakthold i døra til butikken slik at antallet kunder samtidig reguleres innenfor forsvarlige smittevernrutiner.

Vi oppdaterer vår hjemmeside løpende.

Her kan du bestille time for test.

Med vennlig hilsen

Tor Jakob Reitan                                           Leif Edvard Muruvik Vonen
Kommunedirektør                                           Kommuneoverlege