Tilskuddsportalen

Tilskuddsportalen

Til alle som er tilknyttet et lag eller en forening i Stjørdal.

Vi er alle berørte av covid-19 på en eller annen måte. Ta nødvendige forhåndsregler og ta vare på hverandre.

En tanke går til alle de lag og foreninger som må avlyse sine planlagte konserter, cup'er eller andre arrangementer. Dette er ofte veldig viktige inntektskilder. Når inntektene blir mindre enn budsjettert, må vi se om det er andre måter å få dekket utgiftene på. Vi minner om at Tilskuddsportalen er et ypperlig verktøy til å finne tilskuddsordninger som kan hjelpe dere over kneika.

Tilskuddsportalen

Stjørdal kommune abonnerer på Tilskuddsportalen.no. Dette gir alle lag og foreninger anledning til å bruke Tilskuddsportalen gratis.

  • Tilskuddsportalen gir oversikten du trenger hvis du vil at din virksomhet skal ha sin andel av tilskuddspotten. Tilskuddsøkonomien i Norge er på mange titalls milliarder kroner årlig.
  • Tilskuddsportalen - forenkler arbeid med tilskudd og samhandling. Oppdag over 3000 tilskuddordninger, nyheter, frister og følg dine favoritter.

Hvordan registrere laget/foreningen

Mange lag og foreninger i Stjørdal er allerede registrert i Tilskuddsportalen, og det er kanskje flere som vil melde seg inn. Dette gjør dere via tilskuddsportalen.no Laget/foreningen må være registrert i Brønnøysundregistrene som et lag i Stjørdal kommune.

Kurs

Vi tilbyr kurs i bruk av Tilskuddsportalen. På grunn av dagens situasjon må vi komme tilbake til når det blir arrangert kurs. 

Vi ser at en del er inne i portalen for å orientere seg litt, men per i dag er det ikke mange som har søkt om tilskudd. Vi oppfordrer lag og foreninger til å søke. Her kan dere få støtte til ting dere ikke trodde dere kunne få støtte for.

Innloggingsinformasjon

Til dere som allerede har tilgang til Tilskuddsportalen, hold innloggingsinformasjonen tilgjengelig og oppdatert. Sørg for at nye i styret får informasjon om Tilskuddsportalen og innlogging. Bruk laget sin e-postadresse i stedet for private e-postadresser.

Har du spørsmål, tak kontakt med:

Joachim Balstad Engan