Fokusnyhet

VærMed

Klikk for stort bildeVærMedVi jobber med et stort folkehelseprosjekt, VærMed, for hele Værnesregionen  (Frosta, Meråker, Selbu, Stjørdal og Tydal). Nå trenger vi din hjelp til å kartlegge det mangfoldige fritidstilbudet som finnes i kommunene.

I hele Værnesregionen øker andelen barn og unge med psykiske helseutfordringer. VærMed handler om at alle barn og unge skal ha mulighet til å delta på minst en aktivitet de liker i uka. Dette er fordi deltakelse i lag og organisasjoner gir tilhørighet og mestring, som bidrar til god psykisk helse og livskvalitet.

Siden dette gjelder for alle aldre ønsker vi å samle informasjon om tilbud og aktiviteter for hele befolkningen.Vi håper at ditt lag eller din organisasjon vil være med på VærMed-laget og svare på noen spørsmål, slik at så mange som mulig kan få vite at aktiviteten finnes. Det koster ingenting å være med. Vi vil samle informasjonen i en nettportal, da blir det enklere for alle å finne fram til sin drømmeaktivitet.

Kriterier:

• Fritidsaktivitetene må være faste og skje jevnlig (ikke enkeltarrangement).
  • Hvis dere tilbyr flere aktiviteter må hver aktivitet sendes inn separat (for eksempel et idrettslag som tilbyr både håndball, fotball og langrenn).

Klikk her for spørreskjema

Ta kontakt om dere lurer på noe, hilsen prosjektgruppa i VærMed:

• Eva Eilertsen, Meråker (969 44 272)
  • Kari Christensen, Stjørdal (934 00 885)
  • Astrid Gullesen, Frosta (991 68 001)
  • Siri Bones, Stjørdal (930 08 974)
  • Tove Storhaug, Selbu og Tydal (957 88 063)
  • Kari Jørgensen, Værnesregionen (979 85 202)