17. mai i Stjørdal 2021

Årets 17. mai feiring blir annerledes på grunn av koronasituasjonen.

Feiring av nasjonaldagen blir på samme måte som i 2020.Klikk for stort bilde

Det blir en digital feiring, ingen 17. maitog og ingen store folkeansamlinger. Men det blir blant annet taler for dagen, korpsmusikk, bilkortesje og formasjonsflyging.

Programmet for 17. mai

Her finner du programmet for hele kommunen

Du kan se taler og innslag som blir publisert fortløpende utover dagen her på hjemmesiden.

Råd og regler for 17. mai-feiring

Alle arrangementer og sosiale sammenkomster i forbindelse med feiring av 17. mai må gjennomføres med gjeldende råd og regler.

Bor du i en kommune som har strengere lokale regler, skal disse reglene følges. Se nettsiden til kommunen din for å se lokale regler.

Hvis det er risiko for at 17. mai-tog eller andre arrangement fører til folkeansamlinger eller tiltrekker seg personer fra ulike kommuner, bør de avlyses.

17. mai-tog, annonserte taler, leker, kransenedleggelser og liknende er omfattet av reglene om arrangement.

Nasjonaldagsfeiringen 17. mai 2021 (regjeringen.no)

Gjeldende nasjonale tiltak (regjeringen.no)

17. mai-komiteen

17. mai-komiteen for Stjørdal sentrum