Hvordan registrere seg i BookUp?

Hvordan registrere seg i BookUp?

Er du ny i bookingløsningen BookUp og lurer på hvordan det fungerer og hvordan du gjør det, får du her en liten innføring.

BookUp er en online webløsning for leie av ulike typer lokaler og arenaer. Det kan være torgplasser, møterom, treningsrom, idrettshaller, idrettsanlegg og kulturarenaer. Dette er en utleieløsning med utleiere i fra hele landet og du kan søke opp både fylke eller sted å få oversikt over mulige plasser eller type lokale du ønsker å leie. 
Stjørdal kommune har Idrettsanleggene (ute og inneanlegg) med tilhørende møterom i denne løsningen. I tillegg til leie av torgplasser og gatesalgsplasser i gågata. 

Du finner frem til BookUp ved enten å gå rett til nettsiden www.BookUp.no eller via på kommunens hjemmeside.

For å leie rom, plass eller anlegg som ligger i BookUp må du registrere deg som bruker og opprette konto. Under opprette konto i BookUp finner du hjelp til hvordan. Du trenger Bank ID for å registrere deg. 

Ledig tid /ledig torgplass finner du ved å se i kalenderen Tilgjengelighet under ønsket leieobjekt. Her klikker du bare ledig på tidsperiode du ønsker å leie og gjør bookingen.
Du vil få bekreftende melding på når booking er godkjent. For torget vil e-posten informasjon du kan trenge førog/eller under leieperioden. Den vises og frem ved kontroll. Merk- denne går til e-post i opprettet brukerkonto. Husk å sjekk spam/ søppelpost om du ikke finner bekreftelsen, da e-posten kan filtreres dit.

Om du lurer på noen under veis tipser vi om god hjelp om du lurer på noe under hjelp menyen på BookUp.

 

Merk- også ved leie av hele torget og/ eller gågata må du ha konto som leieforholdet knyttes til søknadskjemaet.