Grafisk profil

Grafisk profil

Kommunen er synlig på mange ulike måter gjennom nettsider, trykksaker, annonser, skilt, klær og bygninger. Det er mange som møter det grafiske uttrykket hver dag og vår profil er derfor en viktig del av kommunens identitet. 

Logo

Logoen består av kommunens våpen og navnet Stjørdal kommune.

 

Logo Stjørdal kommune - Klikk for stort bildeLogo Stjørdal kommune

  

 

Grafiske elementer – bølgen og stenene

De grafiske elementene består av runde vennlige former som skal representere samhold og trygghet ved måten de lener og støtter seg på hverandre. Størrelsen på formene øker fra venstre mot høyre for å illustrere at kommunen går fra fjord til fjell. Dette støtter også kommunens visjon – et godt valg for fremtida, som viser at Stjørdal er en vekstkommune. Linjen illusterer Trondheimsfjorden til å begynne med og Stjørdalselva i det den skjærer igjennom formene.

 

Grafisk element - et godt valg for framtida - Klikk for stort bildeGrafisk element - et godt valg for framtida

 

 

Kommunevåpenet

Kommunevåpenet er i rødt og gull med en liggende lindorm som hovedmotiv. Motivet er fra det gamle StiordolaFylkessegl og symboliserer autoritet - innad og utad. Kommunens tolkning av kommunevåpenet er lindormen i det godes tjeneste. ”Etter at Sankta Margaretha hadde nedkjempet Dragen gikk den over i det godes tjeneste, tok bolig i lindetreet - og fikk navnet Lindorm”.
 

 

I det godes tjeneste - Klikk for stort bildeI det godes tjeneste

    

 

Kommuneblomst

Broddbergknapp er vår offisielle kommuneblomst på grunn av sin store utbredelse i Stjørdal kommune. 

 

Last ned