Hellstranda friområde

Hellstranda friområde

Hellstranda friområde vil bli berørt av bygging av ny E6. Vi anbefaler annet turmål frem til anleggsarbeidene er ferdige. 

Velkommen tilbake når friområdet fremstår i ny drakt!

 

Vi informerer også om at fom.  uke 37 (12 og 13/9) 2020, vil toalettet bli stengt på helg. Dette skyldes manglende kapasitet til å oppfylle krav til renhold under Koronapandemien. 

Klikk for stort bildeIllustrasjon av anleggsområder 
 

I byggeperioden vil Hellstranda bli berørt av anleggsarbeidene. Støy og støv fra anleggstransport og maskiner. Tidvis manglende parkering, adkomst (underganger), samt deler av strandområdet er anleggsområde.

Dette gjør at vi anbefaler andre turmål i anleggsperioden, både på grunn av den forringende turopplevelsen men vel så mye av hensyn av sikkerhet. Privatpersoner og anleggsområder med anleggsmaskiner og anleggstransport hører ikke sammen. 

 

  

Hellstranda er ett friområde med badestrand på Hell som ligger mellom E6 og utløpet av Stjørdalselva.

Her er det muligheter for badeliv og aktivitet. Det er det normalt turmuligheter ved å gå turstien ut til Billedholmen eller en liten rundtur opp langs Stjørdalselva og om Hell stasjon.  

Hellstranda er opparbeidet med store gressareal, beplantning, rastebenker og griller. Det er og tilrettelagt for strandvolleyball der. Området har adkomst og parkeringsplass i Øyveien på Hell, her finnes også toalettmuligheter.

 

Etter utbyggingen av nytt løp på E6 vil friområdet være betydelig mere skjermet mot trafikkstøy fra E6 og få ytterlige tilrettelegginger med tursti i retning Billedholmen samt  hvilebenker. Velkommen tilbake!

 

​Tagg Hellstranda friområde på Instagram med:  #hellstranda #hell #istjordal #visitnorway

Adresse

Øyveien, 7517 HELL 

Kartpunkt