Pressemelding: 18. april 2023: Gatefeiingen er i gang

Pressemelding: 18. april 2023: Gatefeiingen er i gang

– ber folk om ikke å samle opp strøstand i hauger

Feiingen av gater er i full gang, og frem til 17. mai er det sentrumsgatene som er prioritert. Dersom feiingen går raskere enn først beregnet, starter arbeidet med feiing av øvrige gater opp allerede før nasjonaldagen.

– Det vil bli en del støv fra feiingen og også noe støy i på kvelds- og nattetid i sentrum de neste ukene, advarer Christian Stokke som er koordinator ved enhet for vei, park og idrett. Han har også en oppfordring til stjørdalingene. – Vi ser at mange koster opp strømasser fra egen eiendom og i beste mening samler den i hauger. Det er mye bedre at de koster det ut i veien før vi kommer og feier. Maskinene våre håndterer ikke større hauger av grus, forteller Stokke.

Er du blant de som bruker å parkere i kommunale gater er det viktig å være ekstra oppmerksom de neste ukene. Flytt gjerne bilen dit det er feid, og se opp for skilting om planlagt feiing. – Det er ikke mulig å tidfeste nøyaktig når feiringen av de ulike gatene tar til, men vi vil sette opp skilt et døgn i forveien når gaten skal feies, og da er det bileiers ansvar å flytte bilen, avslutter Christian Stokke.